Gratis Voetanalyse

Hardlopen en wandelen; op goeie voet met je voeten!

Jouw voeten brengen je overal en die verdienen jouw én onze aandacht. Daarom bieden we kosteloos een voetanalyse aan, waarna we je optimaal kunnen adviseren voor passend schoeisel en evt. zooltjes. Dus sta op goeie voet met je voeten en gun ze een voetanalyse en maak een afspraak in de winkel (op doordeweekse dagen kan je gewoon binnen lopen, op zaterdagen graag een afspraak maken).

Asssortiment Running en wandelschoenen.

Ons running assortiment bestaat uit running schoenen van de merken Asics, Saucony en Nike. Voor ons wandel assortiment hebben wij gekozen voor de merken Lowa, Meindl, Saucony en Adidas terrex. Geïnterneerd? Kom naar onze winkel en wij adviseren je graag over de best passend schoen voor jou.

Samenwerking met John Pannekoek podologie.

Wij werken al jaren samen met John Pannekoek. John is een voetenspecialist pur sang, een mooie samenwerking waarmee wij jou als klant een extra service kunnen aanbieden. Iets wat wij heel graag doen voor onze klanten. Heb je klachten aan de voeten of enkels (of hoger gelegen klachten)? Maak dan hieronder een afspraak voor een gratis voetanalyse door John Pannekoek. John is iedere 1e woensdag van de maand aanwezig in onze winkel voor het geven van een gratis voetanalyse.

  CAPTCHA code:
  captcha

  Voer de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”


  * verplicht

  Bij ontvangst van jou aanvraag nemen wij altijd even contact op om de afspraak te bevestigen.
  Tot ziens.

  ×

  Fijn dat we je ergens mee mogen helpen! Heb je iets leuks gezien of wil je meer informatie over één van onze producten/diensten? Stuur ons een appje met onderstaande link en één van onze specialisten neemt asap contact met je op.

  × Kunnen we je ergens mee helpen?