Commerciële teamleider / Inkoper

Sport2000 de Bruijn Panningen is dé sportspecialist in de regio. Ons assortiment varieert van teamwear, voetbal, indoor, outdoor, running, tennis/padel en wintersport tot casual sportkleding. Naast onze fysieke winkel zijn we ook sterk in (gepersonaliseerde) teamwear, waarbij we verenigingen en sportteams graag ontzorgen op het gebied van sportkleding en materialen. Hiervoor hebben we een eigen drukkerij in huis. Voor ons team van 10 enthousiaste collega’s zoeken we een nieuwe sterspeler op het gebied van commercie en inkoop.

Hoe ziet jouw werkdag eruit:
Je werkdag is dynamisch en afwisselend, waarbij je 70% van de tijd op kantoor werkt en 30% in de winkel als verkoper. In de ochtend start je met het bijwerken van je e-mails, vaak met aanvragen van verenigingen en relaties. Vervolgens zorg jij ervoor dat het team van de drukkerij aan de slag kan en ze weten wat er allemaal op de planning staat. Daarna verwerk je klant- en dagelijkse bestellingen. Wanneer de winkel zoemer gaat, adviseer je onze klanten met het uitzoeken van een sport outfit die op zijn lijf is geschreven. Terug op kantoor plan je de inkoopafspraken met leveranciers en maak je analyses van de verkoopcijfers, die je samen met Roel (eigenaar) bespreekt. Dan controleer je nog een aantal facturen en plant een afspraak met een vereniging om een nieuwe kledinglijn te presenteren. Je stappenteller draait dus op volle toeren en je verbrandt heel wat calorieën op een dag.

Wij zoeken:
Een teamplayer die zowel graag vooraan in het speelveld staat om klanten en relaties te adviseren bij hun sportgerelateerde vragen, als ook achter de schermen mede zorgt voor de inkoop en de aansturing van team drukkerij. Jij bent iemand met aanvallende kwaliteiten en ‘verdedigt’ wanneer het nodig is om zo bij te dragen aan het succes van onze gezonde onderneming. Ben jij onze nieuwe “Frenkie de Jong” die we zoeken:
– MBO+ denk en werkniveau
– Affiniteit met sport en retail
– Commerciële instelling
– Inkoop ervaring is wenselijk
– Leidinggevende kwaliteiten
– Minimaal 32 uur per week beschikbaar en bereid om in de weekenden te werken (2 x per maand)

Wat wij bieden:
Wij bieden een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO retail – non food. Daarnaast krijg je uiteraard personeelskorting zodat je er zelf altijd tip top bij loopt tijdens het sporten 😊. Je komt in een team van 10 enthousiaste collega’s en om het teamgevoel te versterken organiseren we jaarlijks een personeelsactiviteit met en zonder partner.

Interesse?
Ben jij klaar om onze nieuwe sterspeler te worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar roel@sport2000debruijn.nl en scoor deze leuke job! Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Roel Wuisman via email of bel 077- 307 1676 of 06-51921030.

×

Fijn dat we je ergens mee mogen helpen! Heb je iets leuks gezien of wil je meer informatie over één van onze producten/diensten? Stuur ons een appje met onderstaande link en één van onze specialisten neemt asap contact met je op.

× Kunnen we je ergens mee helpen?